Nyomtatás

Krisztinát nem véletlenül fújta a szél az utamba. Ahányszor találkoztam vele, mindig az volt az érzésem, hogy ő mindig valaki őrangyala... éppen azé, aki szükségben van. 
Igazi önzetlen, őszinte, egyszerű és nagyszerű ember, aki Siófokon él. 

Hobbija a sütemény és torta sütés, aminek az ízében a szeretet is benne van. 

 

Most valjon Kriszta önmagáról: 

Leányvári Krisztina vagyok, Siófokon élek.

Életem eddigi útja sok-sok akadállyal volt kirakva. Nagycsaládból származom, a nevetés a lételemünk volt, hiszen 5 gyermeket felnevelni, az élet kikövezett útján elindítani nem könnyű feladat volt szüleimnek. Sok esetben a nevetés volt a legjobb gyógyszer, a segítség a nehéz napokon. Ez az a hatalom, ami összefogta a családot.

Hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek a mosoly az egyetlen ami az enyém, amivel hódíthatok, amivel barátokat, szerelmet, szeretetet kaphatok. Rámosolyogni az emberekre és látni, hogy visszamosolyognak rád a legszebb pillanat. Sajnos a mai világban az emberek elfelejtettek mosolyogni, elfelejtették az egyetlen fegyverüket, ami a boldogság eszköze lehet. Én felismertem, hogyan kell használnom, hogy szebbé varázsolhassam a világom, és ekkor találkoztam Farkas Évával a mosoly mozgalom anyjával. Férjével nagy szeretetben, hatalmas lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy az emberek arcán mindig mosoly játszadozzon.

Felvettem a kapcsolatot velük és lelkes tagja lettem a Mosolygós Magyarország mozgalomnak. Remélem sikerül minél több mosolygós balatoni emberrel megismertetni a mozgalmat, a mosoly erejét. Minden energiámmal azon leszek, hogy a mosolyt terjesszem, a mosollyal keljek, éljek, és feküdjek.

Köszönöm Éva és Imre, hogy veletek mosolyoghatok.