Hírajánló

 

 

  

A fenti idézetre példaértékű válasz az a Tréning, amit Nagyszalontán tartottam.

Felkeresett Ábrahám János , akinek többek között egy mezőgazdasági boltja van Nagyszalontán.  Kérte, csináljuk meg a Pozitív Plusz jelképeinket magyar és  román nyelven is, mert számukra nagyon fontos a békés együtt élés.

Fiatal vállalkozóként, munkáltatóként és szülőként egyaránt fontosnak tartja az összefogást, a pozitív példamutatást az utánunk jövő generációnak.

A szervezésben, a „család” összehozásában Medve Marikának is nagy szerepe volt. J

2017.június 23 –án került sor a tréningre, ahol ugyan egy fáradt – péntek este -, de nagyon lelkes csapat várt. Átadták nekem magukat.

Mivel tréningjeim nagyrészt a jelen - lévők „problémakörére”, nyitottságára épülnek - ez az interaktivitásból hamar kiderül -, így főleg az igazi emberi értékeink, önmagunk legszebb pillanatai, az empátia és a jól szeretni, okosan szeretni érzelmi töltések csordultak ki leginkább, könnyek kíséretében.

Természetesen szó volt arról is, hogy magyarnak lenni nem érdem, magyarnak lenni magatartás.

Ahhoz, hogy szárnyalni tudjunk, gyökerek kellenek.

Jaaa, és rengeteget nevettünk …

A tréning végét Mosoly Borral és egy Pozitív Plusz Befőttel zártuk.

A használati útmutatásnak megfelelően a mosoly bort megittuk, a PP Befőttesüvegbe, pedig házigazdáink teszik bele pozitív élményeiket, egymásról szóló elismeréseiket … év végén felbontandó.

 

 

Néhány visszajelzés itt olvasható...

 

Medve Marika

,,Nagyon örültem, hogy egy ilyen rendezvény előkészületében segítettem. Alig vártam a napot ,hogy személyes találkozásra is sor kerüljön. Jó tudni ,hogy vannak még jó mosolygós emberek. Örömet adni jó és nagyszerű érzés . Köszönöm szépen Éva és Imi.''


Erdős Zolika ( 15 éves)

 ,, Köszönöm azt a pénteki pozitív napot. Nagyon jól éreztem magam és a gondolkozásomat is eltekerte pozitív irányba.
Jó érzés volt ott egymás közt beszélgetni . Örülök,hogy megismertelek titeket. Amikor veled beszélgettem csak úgy töltődtem fel pozitív energiával és úgy éreztem , hogy erre korlátlan ideig szükségem van. Van egy ilyen képességem , hogy megérzem a pozitív embereket , mert azok társaságát nagyon szeretem . Várom a következő alkalmat mikor újra találkozhatunk."


Ábrahám Glória 

 ,, Nagyon különleges élmény volt, mely fel hívja a figyelmet az emberi kapcsolatainkra amik egészségünkbe , karrierünkbe és egész életünkbe fontos szerepet játszanak, praktikus segédletekkel, ahhoz hogy fenntarthassuk mindennap a dolgokhoz való pozitív hozzáállásunkat. "


Csepregi Ramona

 ,, Nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Kellemes meglepetés volt.''


Boros Krisztina

 ,,Megnyílt a szívem .Jó érzés volt hallani és látni mások boldogságának forrását. Azóta igyekszem többet mosolyogni! ''
 

Körősi István

 ,, Köszönöm a sok pozitív feltöltődést! ''

 

     

Facebook oldalunk

Az oldal QR kódja