Hírajánló

     

A SOMOGY MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT MARCALI TAGINTÉZMÉNYE IS „MESTERFOKON” HASZNÁLJA POZITÍV PLUSZ JELKÉPRENDSZERÜNKET !

A „Mosolygós Magyarország Mozgalom”-hoz (MMM) való csatlakozással, forrás teremtésével a jelképrendszer megvásárlása és annak használatával a „Mosolygós munkahely” megteremtése

"A mozgalmat Farkas Éva - pedagógus, lélekgyógyász, 4 unokás nagyszülő- 4 évvel ezelőtt indította útjára párjával együtt. Céljuk, tudatosítani az emberekben, hogy "nem az a lényeg, hogy milyen világban élünk, hanem, hogy milyen világ él bennünk." Az összefogás fő célkitűzése, hogy 2040-ig a csatlakozók segítségével kineveljen egy pozitívabban gondolkodó generációt. Személyes példamutatással, a pozitív gondolkodás kézzelfogható, bárhol és bárki által működtethető jelképrendszerének használatával hívják fel környezetük figyelmét a kedvezőtlen hozzáállás megváltoztatására. A mozgalom jelképrendszerével nevelési tanácsadói szakfeladatom során találkoztam egy vidéki óvodában. Hétről-hétre olvastam a pozitív üzeneteket tartalmazó kártyákat és elhatároztam, hogy ezt én is megvalósítom a saját munkahelyemen. Telefonon felvettem Évával a kapcsolatot, aki nagyon készséges volt.

A mozgalomhoz 2016 őszén csatlakoztam, ebből a jelképrendszerből vásároltam meg 2017 márciusában, s helyeztem el az Intézményünk várójában a Pozitív Plusz Megállító Táblát az általam naponta cserélendő Napindító Pozitív Gondolatokkal. Ezáltal a nálunk dolgozó, hozzánk érkező pedagógus, szakember, szülő, nagyszülő és gyermek számára egyaránt lehetőség nyílik a pozitív gondolkodásra való ráhangolódásra, pozitív irányba való terelődésre."

Szabóné Panyi Éva

Az alábbiakban Szabóné Panyi Éva mesterpályázatából idézünk, hogy hogyan került kapcsolatba a Mosolygós Magyarországért mozgalommal.

Facebook oldalunk

Az oldal QR kódja