Hírajánló

REPES AZ AGYAM AZ ÖRÖMTŐL ! VAGY MÉGSEM ?

Ha ti is így érzitek, gyertek el Vecsésre Szakmai Találkozónkra !

 

VECSÉSRŐL A  MOSOLYORSZÁG ÓVODA IS CSATLAKOZOTT ÖSSZEFOGÁSUNKHOZ  !

Óvodánk a Vecsési Mosolyország Óvoda - mivel évek óta elkötelezett híve a pozitív gondolkodásnak - 2018. tavaszán örömmel csatlakozott a "MOSOLYGÓS INTÉZMÉNYEK" hálózatához.

Farkas Éva pedagógus, lélekgyógyász, a Mosolygós Magyarországért kezdeményezője még tavasszal kereste fel intézményünket.

Évával való találkozás meghatározó élmény volt életünkben és nem fért kétség hozzá, hogy a Vecsési Mosolyország Óvoda egyenes ágon csatlakozik az említett hálózathoz.

Megannyi ötlet és jó gyakorlat gondolata fogalmazódott meg bennünk; így a csatlakozásunk napja és a táblák leleplezése 2018. 04. 24-én - mindkét telephelyünkön - Gyermekek és Szülők együttes részvételével, a Zöld hetünkkel egybekötve megtörtént az óvoda udvarán. (képek csatolva) http://www.mosolyorszagovi.hu/fenykepeink/fenykepeink/11/679

 

Óvodánk testülete innovatív, lelkes csapat, akik a gyermekek öröméért és játékos mindennapjaikért szívből tesznek, gyakran szervezünk testületépítő együttléteket és hisszük, ezek a közös élmények mind bölcsőjeként szolgálnak annak, hogy a Mosolyország Ovis Gyermekekért ilyen hozzáállással tudunk tenni.

 

(Tablónk a közös bowlingunkról, testületi kirándulásunkról és az irodában elhelyezett Mosolygós falunkról csatolva.)

 

2018. 09. 17-én szervezzük a Vecsési Óvodák IV. Szakmai Konferenciáját, melyre Évát is meghívtuk előadónak és szeretettel várjuk lélektöltő előadását.

Terveink közt szerepel az őszi időszakban egy "Mosolygós fa" ültetése, mellyel Zöld Óvodaként is szeretnénk azt a pedagógiai attitűdöt közvetíteni, miszerint a pozitív gondolkodásmód és a mosoly sok mindent összeköt és fel/megold.

 

"A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk" - Müller Péter -

 

"Mosolyogj! Nem kerül semmibe, de sokat adsz vele." - Mandel Mirjam

 

Facebook oldalunk

Az oldal QR kódja