Hírajánló

 

A "MI MOSOLYGÓS LÁNYUNK" FURÁK NIKI, A GÖDI SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE MOSOLYGÓS GONDOZÓNŐJE !

Niki folyamatosan gyűjti az örömteli, boldog pillanatait, és ezekből készít Pozitív Plusz Befőttet ...

Benne vannak az életünk fűszerei: nevettünk, meghatódtunk, könnyeztünk a befőtt tartalmán... Nagyon jó az íze, nagyon zamatos, olyan életszerű!

Ha ilyen nevelőink, gondozónőink, pedagógusaink vannak, van reményünk arra, hogy 2040-ig kineveljünk egy pozitívabban gondolkozó generációt!

Kattintás a "Bővebben" gombra...

 

  

Furák Niki 2018-as éve

Ez most egy nagyon hosszú képleírás, bejegyzés lesz, készüljetek fel! Aki szeretné, olvassa el  :) 

Mint akik jól ismernek , tudják ,hogy gyűjtöm a szép, értékes pillanatokat. Ez 2018-ban sem történt másképp. Sokszor elfelejtjük ,hogy mennyi öröm is ér minket (igen, sajnos én is vagyok ezzel néha) a sok rossz mellett. Amikor valami szomorú dolog történik velem, arra gondolok, hogy milyen nehéz az élet, milyen kegyetlen is tud lenni, és hogy biztos folyamatos próbák elé állít engem stb. 
Egy pár éve kitaláltam, hogy minden alkalommal, ha volt valami csodás volt a napomban (itt legyen szó akármiről, a lényeg, hogy örömet okozott és mosolyt csalt az arcomra), azt felírom egy lapra és bedobom a csoda üvegembe. 

Most nézzük meg. minek örültem én annyira 2018-ban: 

Lehet, hogy kicsit sokszor fogom említeni az imádom szót !!  :)) Nézzétek el nekem, de ezeket, amiket most meg fogok említeni, egytől egyig mind imádtam... nagyon! ♡ 

Rengeteg szép helyen jártam idén is (volt olyan hely, ahol már többször is voltam kiskorom óta), aminek nagyon örültem, hiszen imádok utazni, imádom a természetet:

♡ Visegrád--> itt már rengetegszer jártam, de mindig jó visszatérni, nekem nagyon tetszik, és sok kiskori emlékem fűződik hozzá
♡ Székesfehérvár---> most voltam először, tetszett, szép város, a Bory Vár meg de pláne !!  :)) 
♡ Szombathely----> itt is most voltam először, nagyon jó volt, főleg, mert a barátnőimmel lehettem, csodás volt ott az a pár nap  <3 
♡ Bükkszentkereszt-----> A Bölcsődék Világnapján ide mentünk kirándulni. Ezelőtt még sosem jártam Bükkszentkereszten sem. Egyszerűen fantasztikus hely, annyira elvarázsolt! Gyuri Bácsi gyógynövényeskertje, a kilátó és minden, ami ott volt. Képzeljetek el egy hihetetlenül nyugis helyet, ahol kitisztulhat az ember elméje...Na, olyan volt nekem Bükkszentkereszten, IMÁDTAM! <3 Még visszatérek ide, az tuti!

♡ Tavasszal voltam a Csodák Palotájában, ezt csak azért említem meg, mert gyerekkori nagy kedvencem , és nagyon vissza szerettem volna oda menni, 2018-ban pedig sikerült  :) Habár kicsit máshogy emlékeztem rá, de azért érdemes elmenni, főleg gyerekekkel. :D  :) 

♡ Februárban elmentem a Lurdy Házba a Macskakiállításra : ) Mindig terveztem ,hogy egyszer majd megnézem, és ez is beteljesült : ) Volt pár nagyon komoly cicus, ráadásul voltak igazán nagyok is, majdnem akkorák, mint én : D 
Ezen a macskakiállításon tartottam egy kígyót a nyakamban is, elég furcsa volt, de nem féltem  :) Viszont volt egy súlya, rendesen éreztem is.

♡ Rengeteget voltam jégkorizni is, pl. a Jégpalotában többször. 
Volt, amikor 4-5 órán át koriztam folyamatosan, mondanom sem kell, hogy volt utána izomlázam rendesen itt, ott, amott... De megérte!  :))

♡ Ősszel elmentem egy Animátori napra : ) Ez egy olyan nap volt, ahol betekintést nyerhettünk abba, hogy milyen egy animátor feladata a szállodákban. Több külföldi animátor is eljött hozzánk, és angolul mesélt nekünk, mutattak képeket, videókat stb. Utána csapatokba lettünk osztva, és táncos, zumbás koreográfiákat kellett megtanulnunk, nagyon izgalmas volt. Majd ezután mondták, hogy aki érez magában valami kis pluszt, hogy előadna valamit, akármit -  táncot, éneklést stb. -, az nyugodtan tegye meg! Hirtelen jött egy merész vállalkozásom, jelentkeztem, és kiálltam mindenki elé. Egyébként szeretek szerepelni nagyon, de nem gondoltam volna, hogy ezen a napon is lesz elég bátorságom... Na de tessék, volt, volt hozzá merszem : D 
Elénekeltem az egyik kedvenc bölcsődés dalomat, azt, amit a bölcsibe, mindig énekelek a kicsiknek  <3 Persze ehhez mutogatás is tartozik... Imádták, én meg ennek nagyon örültem. Nagyon jó nap volt  :) Ki találja ki, melyik dalt énekeltem ?

♡ Nyáron elmentünk nyaralni Bulgáriába, Nessebárba : ) Most voltam ott harmadszor. Jó volt visszatérni oda, ahol utoljára 2012-ben voltam. 
De ami szintén említésre méltó, hogy most ültem először repülőn. Elég izgatott voltam, de odafele nem volt semmi baj, visszafelé viszont alig vártam, hogy leszálljunk : D 
A nyaralás csodálatos volt, kár, hogy hamar eltelt az a hét nap. 

Kétszer voltunk vidámparkba ott , és imááádtaaaaaaaam!! : ) Volt egy nagyon félelmetes hullámvasút... De az tényleg az volt, nem olyan, mint amin itthon voltam Magyarországon. Na, és arra nekem muszáj volt felülni, és fel is ültem, sikítottam :D De megérte, élveztem nagyon. Egyébként mindig is imádtam vidámparkba menni. Fantasztikus élmény volt reggelente a tenger látványára ébredni. Ezt szerintem sose lehet megunni,ugye-ugye?!  :) 

♡ Szeptemberben elmentünk a Mogyoródi Aquaparkba. Cúcsszuper napot választottunk, mert vihar volt : D 
Én először 2008-ban voltam ott, és azóta mindig szerettem volna menni, de sajnos sose jött össze. Most viszont úgy voltam vele, hogy ha törik, ha szakad elmegyek. Na tessék...erre szakadt...: D 
De nem baj, mert így alig volt pár ember, és engem nem zavart az eső. Természetesen amikor villámlott akkor nem csúsztunk, mert akkor ugye nem szabad. Ennek ellenére több órán át nem lehetett engem elráncigálni a csúszdáktól.....!!! Nem tehetek róla, imádok csúszdázni  :))) 
Az eső ellenére is nagyon imádtam ezt a napot!  :))

♡ A János-hegyi libegőhöz is 2008 óta el akartam újra menni, és idén elmentem!  :))) Olyan jó volt, gyönyörű ott minden!  :)) 
Szerintem legközelebb nem várok tíz évet vele, az tuti 

♡ A Deák Téri óriáskereken is mentem egy kört, végreeeee! Ez is régi tervem volt  :)) 

♡ A Múzeumok Éjszakáján is voltam. Kaptunk egy detektíves nyomozós feladatot, azt kellett megoldanunk, nem volt könnyű, azt el kell ,hogy mondjam : D 
Jó kis éjszaka volt !! Idén is szeretnék menni  :)

♡ A Neonis 3D minigolfot először el sem tudtam képzelni , hogy milyen is lehet, amíg ki nem próbáltam. Többször is minigolfoztam már, főleg nyaralásokon, de ez túltesz az összesen. Az a látvány... Valami fantasztikus !!! Ide mindenképp menjetek el életetekben legalább egyszer (inkább többször). Én el fogok még, az tuti fix!  :)))

♡ 8D-s moziban is voltam  :))
Továbbá az évben tizenegyszer voltam moziban!  :)) Ez azért említésre méltó, mert majdnem minden hónapban sikerült menni !  :) 
A legjobb filmek ezek közül: Az igazi csoda (ezen sírtam is, gyönyörű), Bohém Rapszódia, Aquaman, Mamma Mia, Álommeló.

♡ Nagyon-nagyon sok koncerten voltam idén is, szerencsére! Ez nekem mindig is nagyon fontos volt, mert imádok koncertekre járni! 
A legjobb koncert idén természetesen a NIGHTWISH volt! Kiemelt álló jegyünk volt az első sorban... Vévigtomboltam az egészet, annyira leírhatatlan, csodálatos élmény volt! 
Ezen kívül január 1-jén az újévi koncerten is ott voltam az Arénában! Az is nagyon jó volt!  :) 
De a többi sok-sok koncertet is imádtam természetesen , amiken részt vettem. 

♡ Ciki vagy nem ciki, de a Frei Cafe örök kedvenc helyem marad. Imádom azokat a kávékat... Akik kóstolták, tudják, miért imádom ennyire! : ) Idén sok kellemes pillanatot okozott nekem (jó sokat).

♡ Akik jól ismernek, tudják, hogy van egy örmény barátnőm, Ellen. Hat éve ápoljuk ezt a barátságot. Már az első pillanattól kezdve imádom ezt a lányt, pedig egészen 2018-ig csak az interneten beszélgettem vele. Skypeon órákon át webcameráztunk és mikrofonon beszélgettünk angolul. 
Már a megismerkedésünk óta terveztük, hogy találkozni fogunk, de ez sajnos nem volt olyan egyszerű.
Idén viszont sikerült, juhhú! Ellen eljött Magyarországra, Budapestre. Egy teljes napot töltöttünk együtt ! Megmutattam neki Budapestet, elmentünk több nevezetességet is megnézni.  Ez a nap maga volt az álom. Képzeljétek az első pillanatot, amikor megláttuk egymást végre... Hány évig terveztük ezt... Szaladtunk egymás felé, és egyből megöleltük egymást! ♡ 
Ezen a napon kaptam meg a szeretetszalagomat is a Hősök terén.

♡ Ősszel elmentünk Gyulára. Hűűűűű, az a város valami eszméletlen szép. Nagyon jól éreztem ott magam, olyan kellemes volt. 
Megnéztük az Almássy kastélyt, a Gyulai várat, és a fürdőben is voltunk. Remélem, még visszatérek oda, mert nagyon szép város, és amúgy mindenki olyan kedves volt  :)

♡ Májusban kaptam egy hívást, hogy van-e kedvem szerepelni egy forgatáson. Először vaciláltam, de végül úgy döntöttem, hogy elmegyek, pedig csak annyit tudtam, hogy trombitálni kell majd. 
Naaaaaaa, miben szerepeltem? Hát, a 2018-as hivatalos Foci VB klipben Nicky Jammel!  :)))
Tudtam, hogy színes ruhában kell menni, hát ezért felvettem a legszínesebb ruhámat. Képzeljétek el, kiválasztottak az első sorba, közvetlen Nicky Jamhez. Alig akartam elhinni. De mondták ,hogy én olyan személyiség vagyok ,hogy az első sorban van a helyem!  :)) Úgy örültem, nagyon jó nap volt, egy igazi örök élmény! :)) Egyébként elég nehéz volt tartani több órán át a trombitát (kisebb szünetekkel), de mindenképpen megérte!  :))

♡ És még szeretném megemlíteni ,hogy nagyon jó évem volt a munkahelyemen, a gyerekek szeretete megint sok erőt adott nekem a szomorúbb pillanataimban.

♡ Minden nehézség, sírás ellenére is, én örülök minden kis apró dolognak is, és értékelem, hogy ezek a szép dolgok megtörténtek velem, és esélyem volt, hogy ezeket átélhettem ♡ ♡ ♡

Facebook oldalunk

Az oldal QR kódja