Nyomtatás
Részletek: | Megjelent: 2016. szeptember 16. | Találatok: 2418

Mosolygós Magyarországért referenciaszálloda

                                                

Hotel Opál***superior – Magyarország első „mosolygós szállodája”

 

A „Mosolygós Magyarországért” egy politikamentes összefogás a pozitív gondolatok mentén, amely alulról szerveződött, egy vidéki szépségszalonból indulva. Ma már iskolák, óvodák, önkormányzatok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, munkahelyek a tagjai. Lényege, hogy egy-egy pozitív gesztus, üzenet mosolyt csal az emberek hétköznapjaiba, és az úgynevezett „mosoly-vírust” terjeszti.

www.mosolygosmagyarorszagert.hu

Lehetőség: a Hotel Opál***superior az ország első „mosolygós szállodája”

 

 

 

 

 

 

 

Elemei:

 

 

 

 

Szükséges eszközök:

Eszköz

ár (áfa nélkül)

db

hely

Pozitív Plusz tábla ( A/4-es ) + 60db cserélhető kis kártya

3 500 Ft

2

wellness, lift

Pozitív Plusz tábla + 24 db tanmese felnőtteknek

3 500 Ft

-

-

Pozitív Plusz tábla (50cm x 70cm) + 60db cserélhető kártya

9 900 Ft

1

lobbi

Mosolygós címer (40cm x 60cm)

4 500 Ft

-

-

Mosolygós címer (35cm x 50cm)

3 800 Ft

1

bejárat

egy pakli Pozitív Plusz kártya, mely 60 féle jókíváságot tartalmaz

1 200 Ft

5

vendégszoba

+

recepció

Összesen

 

 

26 700 Ft

 

 

 

 

Hotel Opál***superior Gyöngyös Magyarország első „Mosolygós Szállodája”

A Hotel Opál***superior első szállodaként csatlakozott a „Mosolygós Magyarországért” politikamentes összefogáshoz, mely a pozitív gondolatok mentén alulról szerveződött egy vidéki szépségszalonból indulva. Ma már iskolák, óvodák, önkormányzatok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, munkahelyek a tagjai. Célja, hogy egy-egy pozitív gesztus, üzenet mosolyt csaljon az emberek hétköznapjaiba, és az úgynevezett „mosoly-vírust” terjessze. 

Manapság az emberek ki vannak éhezve a kedves gesztusokra, a mosolyra.

A Hotel Opál***superior csapata ezt a gondolkodást képviseli, és igyekszik barátságos hozzáállásával, mosolyával, kedvességével minden vendéget megajándékozni. 

A szállodában minden egyes vendég érkezésekor egy Pozitív Plusz üzenetet talál a szobájában, ami csak neki szól. Az épület különböző pontjain is találkozik ilyen üzenetekkel, tanmesékkel, mosoly-jelekkel, sőt, szeretteinek küldhet emlékül egy „mosolyt” képeslap formájában.

A szálloda wellness-világában személyre szabott életmóddal kapcsolatos, egészségmegőrző tanácsokkal, szeretet-energiával látnak el minden vendéget. Miért különösen fontos e gondolkodásmód beépítése a vendéglátás mindennapjaiba? Egy szeretetteljes, jó hangulatú közegben a vendég rögtön otthon érzi magát, így az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt.

Egy mosoly, az odafigyelés nem kerül semmibe, viszont az értéke annál nagyobb!

 

 

 

CE Plaza Hotel ****

 

Kedves Bádonyiék!

Az a szerencse ért bennünket, hogy három napot tölthettünk gyerekeink egy részével és barátaikkal Siófokon, a CE Plaza Hotelben. Ott egy plusz kellemes meglepetés volt számunkra a vánkosunkra helyezett kártyalap, amely már puszta megjelenésével is mosolyt varázsolt arcunkra, és ami még fontosabb, a szívünkbe.

Ezt szeretnénk megköszönni ez úton is.

Szeretettel, mosollyal (!!),
Tóth Attila.

Ezt a kártyalapot találta szintén ebben a szállodában Jászapáti Óvodavezetője a párnáján, és egyből fel is hívott minket ezért a gyönyörű mosolygós gyöngyszemért. Természetesen a szálloda vezetésének is köszönetet mondott.